Palvelut ja kuvia

Tässä kuvia toiminnastamme. Kuten kuvistakin näkee, pystymme palvelemaan erittäin monipuolisesti erilaisissa kuljetustarpeissa. Ota yhteyttä, niin katsotaan, miten voimme auttaa, puh. 0400-361 855.

Kuvagalleriat: kalusto, jätekuljetukset, rahtikuljetukset, maatalouskoneet, työkoneet ja maa-aines, ajoneuvot, kontit ja jätelavat, muuta.

Kalusto

Palvelemme asiakkaitamme erilaisissa kuljetustarpeissa. Tässä kuvia autoista, jolla hoidamme työmme:

« 1 / 2 »

 

Jätekuljetukset

Alla kuvia jätekuljetuskalustostamme. Suurempia eriä varten vuokraamme erikokoisia vaihtolavoja. Vuokraamme myös jäteastioita. Toimilupamme kattavuuteen kuuluvat sekalaiset yhdyskuntajätteet, bio- ja keittiöjäte, asbesti, maa- ja kiviainekset, rakennus- ja purkujätteet, energiajäte, metallit, lasi, paperi ja kartonki, viiltävät ja pistävät jätteet, puu, betoni, kattilatuhka, puutarhajätteet, risut ja kannot.

« 1 / 2 »

Toimimme Vetelissä ja Kaustisella Ab Ekorosk Oy:n jätteenkuljettajana. ”Ekoroskin toiminta-alueella vallitsee sopimusperusteinen järjestelmä. Kiinteistönomistajien on järjestettävä vakituisten asuntojen jätteiden kuljetus. Tämä merkitsee, että kiinteistönomistajan on itse sovittava paikallisen kuljetusliikkeen kanssa kotitalouden tai asuntoyhtiön jäteastian tyhjentämisestä. ” – Ab Ekorosk Oy

 

Rahtikuljetukset

Scania R560 on omistettu rahtikuljetuksille.

« 1 / 2 »

 

Maatalouskoneiden kuljetukset

Kuljetamme myös maatalouskoneet työmaiden välillä. Kyydissä voi olla puimuri, traktori, kylvökone, aura, paalain, niittokone, lannoituskone, perävaunu, leikkuri, pöyhin, noukinvaunu, karhotin, lumikone – mikä tahansa, joka kulkisi liian hitaasti omilla pyörillään.

« 1 / 2 »

 

Työkoneiden ja maa-aineksen kuljetukset

Työkoneet ovat hitaita liikkumaan työmaalta toiselle. Voimme auttaa, jos esimerkiksi katujyrä, kaivuri, nosturi, pyöräkuormaaja tai muu kone kaipaa siirtoa. Toimitamme myös kalliomursketta eri raekoolla ja maa-aineksen poistoa varten voimme kuljettaa tyhjän lavan ja kaivurin samalla kerralla.

 

Ajoneuvot

Myös tavalliset ajoneuvot siirtyvät kalustollamme näppärästi paikasta toiseen. Kuljetamme esimerkiksi henkilöautoja ja pakettiautoja.

 

Kontit ja jätelavat

4-akselinen lavetti soveltuu erinomaisesti suurten kokonaisuuksien kuljetukseen – mm. työmaaparakki, siirtolava, kontti tai maa-aines siirtyy mukavasti. Omasta valikoimastamme löytyy erikokoisia jätelavoja yrityksille ja yksityisille. Neuvomme mielellämme myös jätteiden lajittelussa lavalle, jolloin yksityisasiakas voi säästää näppärästi jätemaksuistaan.

 

Muuta

Tässä vielä muutama muu kuva toimivuosiemme varrelta.

 

Takaisin alkuun.